Ólafur Torfason


Olen 37-vuotias islantilainen muusikko ja musiikinopettaja. Olen asunut Suomessa yksitoistaa vuotta. Minulla on kahdenkymmenen vuoden työkokemus musiikin opettamisesta sekä ryhmille että yksityisopetuksena Islannissa ja Suomessa

Opin kitaransoiton lapsena isältäni, Torfi Ólafssonilta. Vuonna 1994 yhdessä Tryggvi Hubnerin kanssa isäni perusti Islannin kitarakoulun, jossa opiskelin kunnes aloin myös opettamaan siellä 20-vuotiaana.

Islannin kitarakoulun jälkeen opiskelin klassista kitaraa kuusi vuotta sekä myös klassista laulua yksityisopetuksessa kahden eri opettajan. Samaan aikaan suoritin psykologian ja koulutuksen tutkintoa (HuK) Islannin yliopistossa, josta valmistuin vuonna 2008. Samana vuonna muutin Suomeen.

Minulla on vuosien kokemus muusikkona ja lauluntekijänä. Tällä hetkellä työstän toista albumiani. 2014 päätin perustaa oman musiikkikoulun ja valitsin nimeksi Music Adventures, koska viimeisen 12 vuoden ajan olen saanut olla osana oppilaideni ainutlaatuisia kokemuksia musiikin oppimisessa sekä Islannissa, että Suomessa. Mahdollisuudet musiikin maailmassa ovat rajattomat. Perustin Music Adventures:n tukemaan kaikkia heitä, jotka haluavat aloittaa oman tutkimusmatkansa siinä.