Ólafur Torfason


- Kitara ja laulu -


Olen 37-vuotias islantilainen muusikko ja musiikinopettaja. Olen asunut Suomessa yksitoista vuotta. Minulla on kahdenkymmenen vuoden työkokemus musiikin opettamisesta sekä ryhmille että yksityisopetuksena Islannissa ja Suomessa

Opin kitaransoiton lapsena isältäni, Torfi Ólafssonilta. Vuonna 1994 yhdessä Tryggvi Hubnerin kanssa isäni perusti Islannin kitarakoulun, jossa opiskelin kunnes aloin myös opettamaan siellä 20-vuotiaana.

Islannin kitarakoulun jälkeen opiskelin klassista kitaraa kuusi vuotta sekä myös klassista laulua yksityisopetuksessa kahden eri opettajan. Samaan aikaan suoritin psykologian ja koulutuksen tutkintoa (HuK) Islannin yliopistossa, josta valmistuin vuonna 2008. Samana vuonna muutin Suomeen.

Minulla on vuosien kokemus muusikkona ja lauluntekijänä. 2019 minä julkaisin uuden solo albumin niemelät "Hamskipti" ja minä myös teen instrumentaalimusiikkia elokuvin, tv ohjemlmiin ja teateriin artistin nimellä "Korkur" . 2016 päätin perustaa oman musiikkikoulun ja valitsin nimeksi Music Adventures, koska viimeisen 12 vuoden ajan olen saanut olla osana oppilaideni ainutlaatuisia kokemuksia musiikin oppimisessa sekä Islannissa, että Suomessa. Mahdollisuudet musiikin maailmassa ovat rajattomat. Perustin Music Adventures:n tukemaan kaikkia heitä, jotka haluavat aloittaa oman tutkimusmatkansa siinä.


Roni Seppänen


- Kitara -


Olen 33-vuotias helsinkiläinen kitaristi, jolla on pitkä työhistoria niin muusikkona kuin soitonopettajana.

Olen valmistunut Metropolia AMK:sta musiikkipedagogiksi vuonna 2013 ja työskennellyt kitaransoiton opettajana useissa pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa yli kymmenen vuoden ajan.

Taustalta löytyy myös Helsingin yliopistolla suoritettu humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto musiikkitieteestä sekä taiteiden tutkimuksen maisteriopintoja.

Opetustöiden ohella olen tehnyt paljon soittokeikkoja ympäri Eurooppaa ja ollut mukana useilla levyillä.

Viime vuosina minua ovat työllistäneet mm. hard rock -yhtye "Jo Below" , ja raskasta progerockia esittävä Wheel, jonka ”Moving Backwards” -albumin tiimoilta kiersin Eurooppaa useamman kiertueen verran vuonna 2019.


Kurkkaa myös minun video "Jamming over One Of These Days backing track"